SUOMEKSI IN ENGLISH
Yritys iPana Passi

Sähköinen äitiyskortti käyttöön Nilsiässä!

22.08.2014

Nilsiän ja Kuopion kaupungit yhdistyivät vuodenvaiheessa 2012-2013 yhdeksi kaupunkikokonaisuudeksi. Kaupungin tavoitteena on kehittää ja ajantasaistaa palvelujaan niin, että myös nilsiäläiset tavoittavat tarvitsemansa palvelut mahdollisimman vaivatta ja nopeasti.  Nilsiä on nyt tarttunut rohkeasti haasteeseen uudista nykyistä äitiyshuollon toimintaa alueellaan ja ottanut käyttöön iPana Äitiys - sähköisen äitiyskortin. Äitiyskorttipalvelu on valmis palvelemaan koko Pohjois-Savon sairaanhoitopiirin aluetta.

Sähköisen äitiyskortin tavoitteena on laajentaa asiakkaan, neuvolan ja synnytyssairaalan välisiä sähköisen asioinnin mahdollisuuksia. Äidillä on aktiivinen rooli tiedon käyttäjänä, tuottajana ja omistajana. Palvelussa on helppokäyttöinen viestintäyhteys oman neuvolan kanssa. Myös ammattilaiset voivat kommunikoida turvallisesti äitiyskortin kautta.

iPana Äitiys-palvelu sisältää perinteisen äitiyskortin tiedot sähköisessä muodossa. Palvelua kehitettiin aluksi yhdessä ammattilaisten kanssa ja koekäytettiin Tampereella. Saadun palautteen pohjalta sekä kysymällä suoraan äideiltä, palvelua on kehitetty edelleen ja  palveluun on lisätty monia kansalaisia kiinnostavia toimintoja kuten raskausajan päiväkirja, kotimittaukset, tietopankki osuus ja luotettava keskustelupalsta, jossa ammattilainen on mukana.

iPana Äitiys-palvelun tavoitteena on olla Suomen johtava äitiyshuollon kokonaisratkaisu, joka mukautuu niin pienen kunnan tarpeisiin kuin koko Sote-alueen laajuiseksi äitiyshuollon kokonaisratkaisuksi.

Lisää uutisia »

Uusimmat uutiset

CSAM MediWare Oy
Hermiankatu 8 D, 33720 Tampere
Netland-tuotantoa